Julen 2014

© Copyright 2012. All Rights Reserved.

Generalforsamling Bobklubben december 2014

 

På den sædvanlige første lørdag i december var Århus´ finest aka. Bobklubben igen samlet for at vende året der var gået. Lokationen var endnu engang den legendariske bobhal, hvor der med både nisselandskab og krog i loftet virkeligt var lagt i ovnen til en stor aften.

 

Som altid var første punkt på programmet den årlige generalforsamling, og da Becks, IT-bob, Brugtvognsforhandleren, Bogholderen og Formanden ham selv endelig gad dukke op kunne vi komme i gang.

 

Der var som altid, fristes man til at sige, fuldt hus. Flot!

2014 havde været et godt år for Bobklubben, der blev hurtigt konkluderet at vi hade levet godt... – Måske endda lidt for godt. I hvert fald var kassen tom. Mere om det senere!

 

Formanden tog selv ordet fra start og gik oplagt til opgaven, der blev rost lidt til højre og venstre. Det gennemgående tema var mådehold, det klingede lidt hult i medlemmernes øre. Betød det ingen Skagenstur mere? Ingen julebob? Og hvad med Cosmopolitan? Skulle denne noble drikke ikke længere nydes? Berti var allerede i gang med udmeldelsen!

Har trådte den sande leder i natur, der blev med det samme slået fast at det ikke betød et farvel til hverken Skagensturen, Cosmopolitan eller Berti for den sags skyld. Men det betød at Bobklubben fremover skulle holde sig inden for de til enhver tid lagte budgetter! Efter chokket hade lagt sig steg stemningen igen og Formandens beretning sluttede med den sædvanlige omgang ros til driften. Om driften ikke var helt tilfreds med formandens ros skal være usagt, ikke des tro mindre var de afsenderen af en kæphest adresseret Formandens hoved senere på aftenen!

Der blev udråbt en skål for Bobklubben og endnu engang smagt på Klitrosen! Alle var ved godt mod og i særdeleshed IT-Bob strålende i, som altid, helt nyt tøj! Nyt, nyt, nyt!

 

Så var det bogholderen der havde ordet, dette blev en langhåret omgang at være vidne til. Enden på det hele blev at bogholderen blev kraftigt rådet til at købe Revisor-Bobs nye bog (puplic service) og i det mindste få styr på begreber som debit & kredit. Både regnskab og budget for 2015 blev gennemgået og godkendt. Disse burde allerede nu kunne findes på dropbox.

 

Derefter var ordet fri, og flere bød ind. Det blev til flere gode diskussioner, alt sammen holdt i overraskende god tone.

 

Følgende blev aftalt:

 

Økonomi: Slut med at bare bruge løs, når der er sat et beløb af til et arrangement er det kun det der bruges. Medlemmerne var enige i at det derefter stod på egenbetaling.

 

Skagenstur: Denne tur er og har været vores største udgift. Det blev vedtaget at Arrangement-Bob står for at denne tur får et godt program med passende aktiviteter.

 

Skjorter: Det er på tide Bobklubben bliver klædt pænt på, bred enighed om at der skal vide skjorter til. Det blev vedtaget at Revisor-Bob undersøger mulighederne, evt. med brodering, alternativt med tryk. Alle skal sende deres skjortestørrelse til Revisor-Bob.

 

Nye medlemmer: Det har altid været sådan at der skal være 100% accept fra nuværende medlemmer såfremt et nyt skulle optages. Alle kan komme med forslag og det er derefter op til det enkelte medlem at sige ja eller nej. For en sikkerheds skyld blev det aftalt at en beslutning herom kunne effektiviseres med tilbagevirkende kraft.

 

Bøder: Formanden er ansvarlig for at der på dropbox findes en bødeliste, disse skal fremover altid betles til Bobklubbens konto og ikke til Bogholderen via MobilePay.

 

Inden det helt skulle stikke af sted i gak & løjer skulle generalforsamlingen gøres færdig. Det var en dag med mange gode forslag og ideer. Følgende blev besluttet under flot ro og orden:

 

-Bøder betales altid til følgende måneds kontingentbetaling. Manglende bødebetaling 50,- pr. måned

 

-Alle gaver til medlemmer (fødselsdage mm. skal betales uden om Bobkassen

 

-Der spilles altid på original bord til Jule-Bob og Onkel Jørgens til Sommer-BOB. Her bemærkes at driftsafdelingen krævede at følgende skulle føres til referat; Onkel Jørgen skal dø af pest!

 

-Deadline på skjorte tilbud er 15. januar.

 

-Der blev ud over det fremlagte budget bevilget 500,- til et gavekort til hr. og fru sommerhus.

 

Der blev efter generalforsamlingen skålet (igen) og udråbt et flot Bobklubben længe leve!

Herefter stod den på julemad i lange baner, Pedellen havde igen i år stået fader til den opbagte. Efter maden og en kort oprydning var det tid til den næste store event; pakkelegen! Når man samler 9 ludomaner til et spil afgjort på tilfældigheder stiger intensiteten automatisk! Og det var da også præcis hvad der skete i bobhallen, duggen drev ned af væggene og Pedellen var tæt på at rive øjenbrynene af sig selv i ren eufori!

Selvsamme Pedel har høstet store gevinster ved tidligere pakkespil, men med det skærpede opsyn omkring hans påståede 6´ere kneb det gevaldigt... Med andre ord; en snyder! Med undertegnede som tidsstyrer var resultatet kendt på forhånd, og det kom vel dårligt nok bag på nogen at jeg måtte låne lidt plads fra Pedellen og IT-Bob for at få plads til alle mine pakker. Igen i år var der rigtig mange fine pakker, og vi slap gudskelov fra skrabede skrabelodder uden gevinst.

 

Efter Hal-Bob var færdig med at banke Formanden i hovedet med en stump genstand og oprydningen klaret stod den på:

 

Main event of the year, Rumble in the Jungle & 'entertainment for the masses'

 

JuleBobben 2014!

 

Denne legendariske turnering med så mange store vindere gennem tiderne spilles efter parolen, You snooze – you loose! Altså handler det om knock out modellen hvor fårene skilles fra bukkene fra start!

 

I sportens verden er der desværre blevet drevet rovdrift på begrebet sensation og bliver uden videre brugt hver gang der er den mindste overraskelse. Ikke desto mindre var vi denne december-aften alle vidne til en oplevelse hvor ordet ”sensation” ikke engang rækker halvvejs! Ikke siden d´herre Maze/ Tugwell nappede bronzen i 2004 er lignende set. Der er naturligvis tale om den store finale mellem Bogholderen og Formanden, ikke just en publikumsmagnet, men folk troede dårligt nok deres egne øjne og hallen var fyldt til bristepunktet.

 

De to sengekammerater fra Skagen og adskillige andre ture stod pludselig ansigt til ansigt i dette drama, hvor specielt Formandens vej til finalen ikke havde været uden problemer. Specielt i 45 minutters kampen mod Pedellen bør han roses for at holde hovedet koldt, det er som bekendt aldrig rart at stå over for en modstander der praktisk talt ikke ved hvem han er, hvor han er eller hvad han laver…

 

Efter en flot finale kunne bogholderen og hans nisselandskab på ryggen lade sig hylde som vinder af JuleBob 2014, stort tillykke! Det bør bemærkes at det med ret stor sikkerhed var første gang bogholderen kom videre fra første runde.

 

Efter dette var der fri leg, quiz og hård spiritus på bordet.

 

Alt i alt en stor aften, Bobklubben viste sig igen frem fra sin kønne side og selvtilfredsheden på højt niveau. Vi takker Hal-Bob for gæstfriheden og vender tilbage første lørdag i december 2015.