Formand-bob

Fulde navn: Morten Gerdes Sørensen

Titel: Formand-bob

Klub: bobklubben

 

Beskrivelse:

En lille mand i store sko eller store sko til en lille mand. Det kan være svært at placere formanden på den rigtige hylde, men der kan ikke stilles spørgsmålstegn til formandens positur, hvor han har den perfekte kropsbygning til verdens ædleste spil ”Bob”. Med benene solidt plantet i jorden (dog kun i fysisk forstand) har han den helt rette kropshældning, da han næsten kan klare alle stød fra lodret positur.

Formanden har dog haft den uskik at avle unger midt i bobsæsonen og sågar aflyst et bobarrangement på baggrund af en børnefødselsdag. Bortset fra disse knap så prisværdige handlinger, set med bobklubbens briller, er der dog tale om en stor spiller med en stor indlevelse i spillet.

Man kan derfor ikke undgå at tænke på hvilken stor spiller der ville være tale om hvis evnerne rakte ligeså langt som ”snakketøjet”.

 

 

Spillestil:

Det ville være nærliggende at dele spillestilen op i en ædru version og en bedugget version. Men da bobklubbens øvrige medlemmer på intet tidspunkt har set formanden spille i ædru version kan dette desværre ikke lade sig gøre.

 

Til gengæld har formanden en aggressiv spillestil når der først er røget lidt Klitrose og øller indenbords. Formanden minder ved bobbordet mest af alt om et kraftværk fra Rostock - en stor bastant trampende tysker, en torpedo, der har et ufatteligt hårdt men upræcist stød ved bordet.

 

Den gode Piet Hein udtalte engang, at ”Stor er den som ved, men større er den som ved, hvor han skal spørge” Dette citat må give stof til eftertanke, idet formanden ikke så vidt det er kendt har forespurgt på gode råd hos hverken pedellen eller revisoren som jo må betegnes som de 2 klart bedste spillere i Bobklubben.

 

Bonusinfo:

Formanden har i overensstemmelse med sin øverste chef i vindmøllekompagniet altid haft nogle yderst høje tanker om sig selv og egne evner. Men ligesom det har været tilfældet i vindmøllekompagniet i de seneste år så har formanden på intet tidspunkt leveret varen.

 

Der går derfor rygter om, at oddsniveauet for en formandssejr som vinder af den kommende bobturnering nærmer sig 100. Med tanke på hvilke muligheder det giver for matchfixing fra de øvrige medlemmer bliver det måske en bemærkelsesværdig turnering med mærkværdige udfald. Det kan kun tiden vise.

 

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.