Hal-bob

Fulde navn: Kristian Krog Nielsen

Titel: Arrangement-bob

Klub: bobklubben

 

Beskrivelse:

Historien om Hal Bob starter langt tilbage hvor han i sine unge år var en håbefuld og lovende ungdoms bob, men som med så mange andre skæbner, overtager ønsket om øjblikkelig succes, til fulde hans dømmekraft og hans blik vendes syndfuldt mod østeuropa. Hal Bob tager på træningslejr i det hedgangne Krakow, hvor hans omgang med suspekte typer, der har en temmelig lempfældig omgang med alt hvad der har med medicinske medikamenter at gøre. Dette giver anledning til en større deroute for Hal Bob. Hal Bob begynder i en periode at studerer de dopingmidler der på dette tidspunkt inficerer sporten. Han begynder bl.a. at give sig selv stød i skudarmen for at øge muskelmassen, og eksperimenterer med alt fra væksthormoner, over rispedalen , til de såkaldte ´hestepiller´, ligesom han også overvejer et kirurgisk indgreb hvor man amputerer dele af fingrene for at skabe det helt rigtige bobgreb. Efter to års flakken rundt i Krakows undergrund, med ulovligt spil, omgang med rakkerpak, skøger og gøglerklovne møder han en dag manden der går under navnet Pedellen. Pedellen har huseret nogle år i dette område grundet bøvl med sin hjemkommune og manglende mønt på lommen. Dette møde bliver skelsættende, for Hal Bob kommer under Pedellens vinger og de næste mange år kommer de to herrer til at udgøre den mest frygtede duo, bob- verdenen nogensinde har set. Bøvl med økonomien kan man ikke påstå Hal Bob har da han vender snuden hjemad mod DK. Gennem midler, med lige linie tilbage til Krakow, har Hal Bob skabt et fantastisk bygningsværk i form at Bobhallen og han har kvitteret for Pedels Bobs hjælp med bobben, ved at give ham et kontor langt nede under Bobhallen, hvor der altid står grønne madpakker på varmerørerne, og det er ikke sjældent at Hal Bob kigger ind.

 

 

Spillestil:

Hal Bob mestrer det meste af spillets facetter. En aggressiv type der går efter vindere hver gang. Er hidsig som bare fanden, hvilket gør at han af og til mister koncentrationen. Arbejder stadig på at kunne give hånd til modstanderen efter et sjældent set nederlag. Tager chancer,… hele tiden også de hjernedøde af slagsen. Vil til hver en tid sælge sin sjæl til djævelen for en sejr. Er udpræget materiale-spiller.

 

 

Bonusinfo:

Er rød/grøn farveblind, hvorfor det i sig selv er imponerende at man vælger denne sportsgren. Kan være et udtryk for idioti.

 

Er den eneste bob spiller der kan lave et såkaldt ´drunk shot´ hvor man står i golf positur og tilintetgør alt omkring bob bordet i en radius af halvanden meter med en flaske klitrosen på hovedet.

 

Landets største importør af ”kartoffelmel”. Kan have 28 bobbrikker i munden.

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.