IT-bob

Fulde navn: Jesper Korsgaard

Titel: IT-bob

Klub: bobklubben

 

Beskrivelse:

Efter en halvsløj start som IT chef i BobKlubben er IT-Bob for alvor trådt i karaktere! IT-Bob driver nu Bobklubbens hjemmeside med en disciplin der vil få DBU´s Lars Berendt til at ligne en lalleglad jubelidiot, og der er efterhånden sat skik på det meste. Derfor er det ikke uden grund at alle Bobklubbens medlemmer har store forventninger til hjemmesiden, en opgave der er i sikre hænder.

Derudover udmærker IT-bob sig ved at være den eneste af medlemmerne der faktisk har været på Bjesktur i Nordjylland, af samme grund er vi nok en del der undrer sig over hvorfor en større produktion ikke for længest er startet op..? Om man laver mælk eller snaps burde teknisk set ikke være den store forskel! Er der andre der vil prøve kræfter med denne noble beskæftigelse er her lidt at starte med: http://www.forsyningen.dk/fundanemt/files/ParkogVej/Bjesk-folder_web_opslag.pdf

 

Spillestil:

I selve Bob-hallen er der desværre noget længere mellem de positive historier. Ser vi bort fra en finaleplads i 2012 har det været en ørkenvandring i elendigt spil med ditto resultater, og seedningerne som 8-7-7 i årerne 2009-2010-2011 fortæller sit tydelige sprog om forventningerne. IT-Bobs tekniske niveau kan være svært at forklare, men hvis man forstiller sig en kloning mellem Jens Risager og Søren Larsen er man ikke langt fra.. Lidt ligesom at se Søren Colding spille fodbold eller høre Flemming Bamse Jørgensen synge This is my life; lige præcis godt nok til at man kan se hvad de prøver på, men absolut langt fra noget der giver gåsehud på løgposen.

Hvad IT-Bob mangler teknisk opvejer han så rigeligt i taktik og arbejdsiver, hvilket meget overraskende gav en finaleplads i Jule-bob 2012. Som en anden deus ex machina stod han pludselig i den altafgørende kamp mod Pedel-Bob(der med nød og næppe og ret overraskende også stadigvæk stod op), en finale der mest vil blive husket for et elegant lukkestød fra Pedellen! Hårdt påvirket af stuetempereret 47´ere laver han miraklet; dobbelt tjeck out! I bobkredse også kendt som Luderen fra Zaragoza.. Men stadigvæk en flot turnering af IT-Bob.

 

 

Bonusinfo:

Bob er en gentleman sport på lige fod med Polo, golf og dart, op på dette punkt er IT-Bob er værdig ambassadør for sporten. En meget reel Bob-broder der altid sætter spillets etikette over alt andet.

© Copyright 2012. All Rights Reserved.