PR-bob

Fulde navn: Martin Skov

Titel: PR-bob

Klub: Bobklubben

 

Beskrivelse:

PR-bob også kendt som bobklubbens mest dameglade spiller, har i sine unge dage været fodboldtræner for samtlige damehold i Århus og omegn. Til trods for dette, lever PR-bob fortsat som bachelor, hvilket da også er fuldt ud forståeligt eftersom PR-bob, i følge ham selv, aldrig går i byen. Denne seriøsitet bunder i hans enorme passion til spillet, og hans ufravigelige plan om at blive den mest vindende spiller i bobklubbens historie. Med bobben i fokus lever PR-bob et yderst disciplineret liv med grundprincippet "det er lettereat få tilgivelse - end tilladelse" samt de tre B'er som hovedlæren. At PR-bob er bobklubbens ubestridt ældste medlem, er ikke til at tage fejl af. Trods den store passion til bobben, er der ingen tvivl om, at antiklimaks for PR-bob ved julebobben, er pedellens sprøde svær samt pakkelegen, som han styrer med hård hånd. Som størstedelen af bobklubbens medlemmer, har PR-bob utrolig høje tanker om sig selv, da han hvert år melder sig som klar favorit til at vinde julebobben - men det lader til at blive ved snakken.

 

Spillestil:

Når det kommer til spillestil, er PR-chefen uden tvivl bobklubbens mest elegante spiller. Når charmøren kommer "dansende" ind til melodien af Lets Get Ready To Rumble sker der ting og sager på bobbordet. Højrehånd - venstrehånd, PR-bob kan spille med begge hænder - i mere end en forstand. Når PR-bob har medvind i sejlene, er han en yderst velspillende og sympatisk modstander. Omvendt, kan temperamentet hurtigt tage over, hvilket skete til julebob i 09, da pedellen i en bedugget tilstand kørte PR-bob rundt på røvog albuer - det endte med en brækket kø til samlingen.

 

Bonusinfo:

 

Foruden PR-chefens manglende evne til at sætte en fast overførsel op i netbanken, har PR-chefen en kedelig hang til de unge unge damer. En klar svaghed ved PR-bobs spil er, når bob-turneringen trækker ud, og de mange SMS'er begynder at rulle ind, mister PR-bob fuldstændig grebet om tid, sted og sin ellers så udførlige strategi for aftenens seance. Dette kombineret med en flaske gin, betyder, PR-bob fortsat har sin første titel til gode.

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.