Revisor-bob

Fulde navn: Morten Trap Olesen

Titel: Revisor-bob

Klub: bobklubben

 

Beskrivelse:

Det er ikke tilfældigt at Revisor-bob – eller travhesten som han også kaldes i sin fødeby - er blevet udnævnt til Revisor-bob … hvem ellers passer perfekt ind i rollen som den tørre og kedelige revisor, der dag efter dag tæller sammen og sætter to streger under. Men tvivl ikke, han har styr på regnskaberne og kan til hver en tid assistere Bogholder-bob, hvis en revision skulle blive nødvendig! Revisor-bob flyttede i sine unge dage fra Stautrup til storbyen Aarhus for at studere og med et spinkelt håb om at finde den eneste ene, han er i skrivende stund dog stadig single, hvilket kan være svært for andre i Bob-klubben at forstå, da mobilen og sms’erne aldrig står stille under en Bob-turnering. Dette er til stor gene for resten af Bob-klubbens medlemmer, men Bob-klubben formoder, at der indimellem er frække tilbud på linjen og vælger derfor at se gennem fingrene med denne gene.

 

Spillestil:

Når det virkelig gælder smækker Revisor-bob kassettebåndet med Michael Learns to Rock nummeret ”The Actor” i walkman’en - og så sker der ting og sager på Bob-bordet. ”The Actor” har siden barndommen kunne motivere Revisor-bob til at yde sit maximale. Dog må Bob-klubben erkende at den gamle travhest til tider stadig kommer til syne, stødene på Bob-bordet bliver langsommere og langsommere og Revisor-bob pruster som en gammel travhest. Efter ”the Actor” kassetten har spillet færdig på begge sider, er Revisor-bob i sit es og begynder at spille et forrygende spil. Meget koncentreret og præcise stød. Desværre har walkman’en indtil videre kun være taget i brug en enkelt gang, hvilket også ses tydeligt på Revisor-bobs spil gennem de sidste turneringer. Han forstår slet ikke at få brikkerne til at flytte sig i kartoffelmelet uden sød musik i ørerne.

 

 

Bonusinfo:

Revisor-bob kan både blæse og have kartoffelmel i munden samtidig.

De sidste par år er kassettebåndet blevet udskiftet med flere Rasmus Seebach CD’er – måske Revisor-bob skal have musik med til næste turnering, hvis det igen vil forbedre hans spil.

 

© Copyright 2012. All Rights Reserved.